Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

YouTube 3D streaming


YouTube 3D streaming
Το YouTube προσθέτει 3D, με την προσθήκη υποστήριξης για HTML5 (stereoscopic 3D) και για την τεχνολογία 3D Vision της Nvidia. Πρόσφατα προστέθηκαν 3D δυνατότητες που μπορούν να απολαύσουν οι χρήστες με ένα 3D Vision επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή που τρέχει GeForce 275.xx (και πάνω) οδηγούς.
Χρησιμοποιώντας το λογισμικό 3DTV Play, μπορείτε επίσης να δείτε τα βίντεο στο YouTube σε HTML5 στις 3DTVs τους (ένα 3D Vision σύστημα εξακολουθεί να είναι απαραίτητο).
"Το YouTube 3D με το Nvidia 3D PC Vision είναι μια καταπληκτική εμπειρία», δήλωσε ο Phil Eisler, γενικός διευθυντής του 3D Vision της Nvidia. "Τώρα οι 3D Vision χρήστες μπορούν να απολαύσουν πάνω από 525 παιχνίδια, υψηλής ποιότητας βίντεο στο YouTube, 3D σε πλήρη ανάλυση."
Εκτός από την Nvidia, η Mozilla άρπαξε την ευκαιρία να προωθήσει τα προϊόντα της και ανακοίνωσε ότι ο Firefox 4 (και πάνω) έχει την πλήρη υποστήριξη για HTML5 video streaming και επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο 3D κλιπ σε έναν υπολογιστή 3D Vision.
Για ν' αναδείξει μερικά από τα πιο δημοφιλή στερεοσκοπικά 3D βίντεο που είναι διαθέσιμα η Nvidia έχει προσθέσει στην ιστοσελίδα του 3D Vision μία YouTube 3D ενότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου