Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Κυκλοφορεί η Samsung Series 9 3D LED


Η Samsung ανακοίνωσε την κυκλοφορία της πλέον στυλάτης οθόνης της - της Samsung Series 9 3D LED, TA950.

Η TA950 είναι ένα monitor του οποίου η κατασκευή -όπως λέγεται- έχει βασιστεί στο ιαπωνικό οριγκάμι, το οποίο με απλά λόγια σημαίνει πως η οθόνη είναι λεπτή σαν χαρτί. Η ιδέα αυτή φαίνεται πως λειτουργεί, μιας και όταν εμφανίστηκε στη CES 2011, της δόθηκε το βραβείο "Innovation Design and Engineering Awards".
Μιας και είναι LED backlit, μπορείτε να περιμένετε μέχρι και 40% μείωση ενέργειας και στόχευση στον παράγοντα φωτεινότητα. Στην πραγματικότητα, υπολογίζει τον φωτισμό του δωματίου και αυτόματα προσαρμόζει τη φωτεινότητα της οθόνης.
Η 27" Full HD (ανάλυσης 1920 x 1080) οθόνη είναι εξάλλου "app connected" – αυτό σημαίνει πως ο χρήστης θα έχει πρόσβαση στο Samsung Smart Hub και σε όλα τα καλούδια που προσφέρει, συμπεριλαμβανομένου του iPlayerκαι LoveFilm.
Επιπλέον, θα προσφέρει πρόσβαση στο 3D VOD portal (υπηρεσία Video OnDemand), η οποία είναι εύχρηστη δεδομένου πως η οθόνη είναι 3D ready.
Δεδομένου πως η TA950 μοιράζεται… το DNA της με τις λοιπές 2011 3D TVs της Samsung, προσφέρει παρόμοια χαρακτηριστικά. Η πιστότητα των χρωμάτων και η φωτεινότητα είναι άνω του μετρίου, αν και παρατηρείται είδωλο στις 3D εικόνες. Στη συσκευασία θα βρείτε ένα ζευγάρι ενεργητικών Shutter 3D γυαλιών, ενώ όπως συμβαίνει και στις τηλεοράσεις τηςSamsung, η TA950 μετατρέπει on the fly 2D σε 3D, χρησιμοποιώντας τον πέντε κατευθύνσεων vector processor.
Στο θέμα του ήχου, η TA950 είναι εφοδιασμένη με δύο 7-watt εσωτερικά ηχεία που υποστηρίζουν Dolby Digital, SRS TheaterSound HD, DTS 2.0 και 3D Sound. Όσον αφορά τη συνδεσιμότητά της, διαθέτει τέσσερα HDMI,Ethernet LAN, 2xUSB και Digital Optical Output ανάμεσα σε άλλα
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου