Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Android 3.2: Υποστηρίζει οθόνες 7 ιντσών και επεξεργαστές Qualcomm


Android 3.2: Υποστηρίζει οθόνες 7 ιντσών και επεξεργαστές Qualcomm
Φωτιές άναψε η Huawei με την ανακοίνωση του MediaPad, αφού φαίνεται πως αποκάλυψε τις πρώτες λεπτομέρειες και για την έκδοση 3.2 του Android.
Η ανακοίνωση του 7ιντσου Huawei MediaPad συνοδεύτηκε από την πρώτη αναφορά στην επόμενη έκδοση του λειτουργικού Android. Αυτό που θα μπορούσε εύκολα να είχε θεωρηθεί ως μια απλή περίπτωση παραπληροφόρησης από την Huawei, ως προς την πρόσφατη αναβάθμιση του Honeycomb στην έκδοση 3.1, είναι στην πραγματικότητα η επόμενη και – εάν πιστέψουμε τις φήμες – τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος που έχει σχεδιαστεί για συσκευές tablet.
Ο ιστότοπος This is My Next ανακάλυψε τι ακριβώς μπορούμε να περιμένουμε όταν το Android 3.2 κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Ναι, καλά ακούσατε. Η αναβάθμιση θα φτάσει στα τωρινά Android 3.1 slates πριν το τέλος του καλοκαιριού, και πολλές νέες 7ιντσες συσκευές θα κυκλοφορήσουν με το Android 3.2 μέσα στον Αύγουστο. Το σημαντικό σε αυτή την περίπτωση, είναι το γεγονός πως οι οθόνες των 7 ιντσών θα χαίρουν πλήρης υποστήριξης, καθώς αυτή η έκδοση του Honeycomb έχει σχεδιαστεί για να τρέξει σε ένα μεγάλο εύρος μεγεθών οθόνης.
Πέραν των παραπάνω, η νέα υλοποίηση του Honeycomb θα διαθέτει επίσης υποστήριξη για τα chipsets της Qualcomm, εννοώντας πως οι υπάρχουσες συσκευές Qualcomm, όπως είναι το HTC Flyer, θα μπορούσαν να είναι υποψήφιες για αναβάθμιση. Αυτή θα συμπεριλαμβάνει επίσης διάφορα bug fixes – βελτιωμένο hardware acceleration, νέες εκδόσεις των Movie Studio, Movies, Music, καθώς και ανανεωμένα widgets.
Με αυτή την αναβάθμιση κλείνει, λογικά, ο κύκλος του Honeycomb. Υποθέτουμε πως αυτές οι νέες προσθήκες θα μεταφερθούν στο Ice Cream Sandwich του Android, που εξακολουθεί να είναι εντός προγράμματος (από όσο γνωρίζουμε τουλάχιστον) για την επερχόμενη κυκλοφορία του σε τηλέφωνα και tablets προς το τέλος αυτής της χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου