Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Δοκιμάζουμε το HTC Flyer 3G 32GB


Η HTC παρουσιάζει το δικό της tablet το οποίο ακολουθεί εντελώς διαφορετικά βήματα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Ακόμα μια ταμπλέτα κάνει την εμφάνισή της στην Ελληνική αγορά, αυτή τη φορά από την HTC. Η εταιρεία που τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους παίχτες στο χώρο των smartphone κάνει τη δική της κίνηση μόνο που οι επιλογές της είναι εντελώς διαφορετικές από ότι έχουμε συνηθίσει το τελευταίο καιρό.
HTC-Flyer
Το Flyer λοιπόν είναι το επίσημο όνομα της μικρών διαστάσεων ταμπλέτας της εταιρείας, η οποία μας έρχεται σε δυο εκδόσεις, μια με 3G και μια χωρίς 3G. Και οι δυο αυτές εκδόσεις διατίθονται με 32GB αποθηκευτικού χώρου αν και σε χώρες εκτός Ελλάδας η συσκευή διατίθεται και σε εκδόσεις με 16GB χώρου. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως η 3G έκδοση μπορεί να λειτουργήσει και σαν κανονικό smartphone, κάτι που αρκετοί θα βρουν ενδιαφέρον αφού θεωρητικά θα μπορούσε να αντικαταστήσει ένα άλλο smartphone με τη χρήση κάποιου Bluetooth handsfree. Ας ρίξουμε μια ματιά στα βασικά χαρακτηριστικά του:
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Διαστάσεις: 195,4x122x13,2
Βάρος: 420gr
Οθόνη: 7,1”, 1024x600
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 1,5GHz (μονοπύρηνος)
Μνήμη: 1GB
Υποσύστημα γραφικών: Qualcomm Adreno 205
Αποθηκευτικός χώρος: 32GB, επεκτάσιμος μέσω microSD
Δικτύωση:Wi-Fi 802.11n, Bluetooth, 3G
Θύρες: 1xmini-USB
Άλλα: κάμερες 5Mpixel + 1.3Mpixel
Λειτουργικό σύστημα: Android v2.3
Όπως είπαμε, το Flyer είναι μια αρκετά μικρή συσκευή και αυτό οφείλεται στη χρήση οθόνης διαγωνίου 7’’ με την HTC να πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα των 10ιντων tablet. Το βάρος της έκδοσης με πρόσβαση στα 3G δίκτυα που είχαμε εμείς στα χέρια μας ξεπερνάει για λίγο τα 400 γραμμάρια, τα οποία σίγουρα φαίνονται πολλά και οφείλονται κυρίως στο γεγονός ότι η συσκευή είναι κατασκευασμένη σχεδόν εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο. Και λέμε σχεδόν γιατί υπάρχουν δυο μικρά πλαστικά καπάκι στο πίσω μέρος, με αυτό που βρίσκεται στο πάνω άκρο του Flyer να μπορεί να απομακρυνθεί, αποκαλύπτοντας τη θέση για επέκταση της ενσωματωμένης μνήμης με κάρτες micro SD καθώς και το sim slot.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου