Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

iPhone 5 Jailbreak: Θα γίνει live στο MyGreatFest


iPhone 5 Jailbreak: Θα γίνει live στο MyGreatFest
Σύμφωνα με τον Craig Fox, διοργανωτή του MyGreatFest  στο Λονδίνο, μπορεί να κυκλοφορήσει στο κοινό ένα jailbreak για το iPhone 5 με το ξεκίνημα του event, στις 17 Σεπτεμβρίου, εάν η νέα συσκευή κυκλοφορήσει όντως μέσα στον Αύγουστο.
Το νέο αυτό jailbreak υποτίθεται πως θα είναι σχεδιασμένο από τον Joshua Hill (επίσης γνωστό ως @p0sixninja στο Twitter), τον σχεδιαστή του GreenPois0n tool.
Το παρακάτω tweet από τον Joshua δείχνει να επιβεβαιώνει το γεγονός πως αφού το iPad 2 jailbreak από τον Comex είναι σχεδόν έτοιμο, ο ίδιος θα επικεντρώσει τις προσπάθειές του στο να βρει κάποιο άλλο exploit, ώστε να κάνει jailbreak το επόμενο iPhone με το που εκείνο κυκλοφορήσει αυτό το Φθινόπωρο.
iPhone-5-JB-2
Εάν δε γνωρίζετε τι είναι το MyGreatFest, μάθετε πως είναι ένα event που αφορά αποκλειστικά στο jailbreaking. Το πρώτο τέτοιο event θα πραγματοποιηθεί στις 17 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο και θα λάβουν μέρος ορισμένοι σημαντικοί iPhone developers, συμπεριλαμβάνοντας και το δημιουργό του Cydia, Saurik, μεταξύ άλλων.
Ο Σεπτέμβριος δείχνει πως θα είναι ένας σπουδαίος μήνας για το custom iOS development. Ενώ οι αναφορές για κάποιο μεγάλο ανασχεδιασμό του iPhone δεν είναι τίποτα παραπάνω από φήμες, οι φανατικοί φίλοι της Apple γνωρίζουν πως οπουδήποτε βρίσκεται καπνός, υπάρχει και φωτιά. Ας ελπίσουμε πως το jailbreak θα βγει στην ώρα του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου