Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Nexus S: Hack-αρίστηκε ώστε να ξεγελάσει τα benchmarks


Nexus S: Hack-αρίστηκε ώστε να ξεγελάσει τα benchmarks
Είναι πάντοτε μια καλή ιδέα το να είστε λίγο επιφυλακτικοί όσον αφορά στα benchmarks – τα συνθετικά tests τους δεν ταιριάζουν πάντοτε με την απόδοση σε πραγματικές συνθήκες. Δε θα σας κατηγορούσαμε, όμως, εάν τα ξεγράφατε εντελώς μετά από τα αποτελέσματα που δημοσίευσε το μέλος Simms22 από το Android Community forum.
Ο Simms πήρε το Nexus S του, εγκατέστησε το Cyanogen Mod 7, το υπερχρόνισε στα 1.544GHz και έκανε και μερικά ακόμα tweaks για να είναι σίγουρος. Τα αποτελέσματα; Το απίστευτο σκορ των 10.082 πόντων στο Smartbench 2011. Για να σας δώσουμε ένα μέτρο σύγκρισης, ο διπύρηνος Exynos των 1.2GHz που βρίσκεται μέσα στο Galaxy S II, έδωσε μόλις 3.053 πόντους – και θυμηθείτε, το Nexus S λειτουργεί με ένα μόνο πυρήνα.
6-22-2011nexussbenchmark
Ο δημιουργός του Smartbench έχει παραδεχτεί πως υπάρχουν ορισμένα bugs που πρέπει να διορθωθούν, αλλά εμείς από την πλευρά μας δεν είμαστε ακόμα εντελώς έτοιμοι να ξεγράψουμε τα benchmarks εντελώς – τι δικαιολογία θα είχαμε τότε για να δημοσιεύσουμε όλα αυτά τα διαγράμματα;
Σημειωτέον πως ο δημιουργός του Smartbench επιβεβαίωσε πως εργάζεται ήδη πάνω σε μια νέα έκδοση, την 1.2.1, που θα πρέπει να επιδιορθώσει αυτά τα bugs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου