Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ASUS Eee Pad Transformer: video review


ASUS Eee Pad Transformer: video review
Δοκιμάζουμε ένα από τα πρώτο δείγματα του ASUS Transformer, του νέου tablet της ASUS που μπορεί να συνδεθεί με εξωτερικό πληκτρολόγιο και να μετατραπεί σε notebook.
Το ASUS Eee Pad Transformer είναι ένα ξεχωριστό tablet. Η ASUS κατασκεύασε δυο τμήματα, με το ένα να είναι ένα κλασσικό tablet και το δεύτερο να είναι ένα πληκτρολόγιο με touchpad και ενσωματωμένη μπαταρία. Τα δυο αυτόα μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους συνθέτοντας ένα notebook που τρέχει Android Honeycomb, έχοντας τις ευκολίες και των δυο κόσμων: οθόνη αφής, έλεγχο με ποντίκι και πλήρες πληκτρολόγιο για γράψιμο. Μάλιστα, όταν είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους η αυτονομία του Eee Pad Transformer ξεπερνάει τις 16 ώρες αφού χρησιμοποιεί δυο μπαταρίες, με αυτή του πληκτρολογίου να ξεφορτίζει πρώτη, αφήνοντας πάντα την ενσωματωμένη στο tablet γεμάτη, ώστε όποτε και να θελήσουμε να το πάρουμε σκέτο μαζί μας, να είναι γεμάτο. Οι δυο συσκευές θα πωλούνται πολύ σύντομα είτε μαζί στη τιμή των €569, είτε κάποιος θα μπορεί να αγοράσει σκέτο το tablet στη τιμή των €449. Τα χαρακτηριστικά του μοντέλου που θα πωλείται σε αυτή τη τιμή είναι τα παρακάτω:
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Διαστάσεις: 271x171x12.98
Βάρος: 680gr
Οθόνη: 10,1”, 1280x800 (IPS panel)
Επεξεργαστής: NVIDIA Tegra 2, 1Ghz (Διπύρηνος)
Μνήμη: 1GB
Υποσύστημα γραφικών: nVidia ULP GeForce
Αποθηκευτικός χώρος: 16GB, επεκτάσιμος μέσω microSD
Δικτύωση:Wi-Fi 802.11n, Bluetooth
Θύρες: 1xmini-USB, mini HDMI
Άλλα: κάμερες 5Mpixel + 1.2Mpixel
Λειτουργικό σύστημα: Android v3.1

Το πως λειτουργεί και τι μπορεί να κάνει, μπορείτε να το δείτε στο video review που ετοιμάσαμε για εσάς, έχοντας στη διάθεσή μας για μερικές ώρες το πανέμορφο ASUS Eee Pad Transformer. Σύντομα θα έχουμε και ένα πλήρες review της συσκευής με μετρήσεις και συγκρίσεις με άλλα tablet της αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου