Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Το Foursquare γιορτάζει τους 10.000.000 χρήστες [Infographic]


Η προηγούμενη χρονιά ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες στην ιστορία του Foursquare, αφού παρατηρήθηκε αύξηση χρηστών της τάξης του 3400%. Το 2011 φαίνεται πως θα αφήσει εξίσου μεγάλα χαμόγελα στα πρόσωπα των μετόχων της υπηρεσίας, αφού μόλις χθες ανακοινώθηκε πως ο αριθμός των εγγεγραμμένων χρηστών πλησιάζει τον πληθυσμό της Ελλάδας, αφού ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια.
Με αφορμή τον εορτασμό της κατάρριψης και αυτού του milestone, οι άνθρωποι του Foursquare δημιούργησαν ένα animated infographic, που ανέβασαν στο επίσημο blog της εταιρείας και το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω. Σε αυτό μπορούμε να δούμε σε ένα χάρτη της γης, από ποιες χώρες είναι οι χρήστες που χρησιμοποιούν το Foursquare, από την 1η μέρα λειτουργίας του μέχρι και τον μήνα που διανύουμε.
Στα καταστήματα τα οποία οι χρήστες από τις ΗΠΑ επισκέπτονται συχνότερα περιλαμβάνονται τα H&M, τα Victoria’s Secret, τα IKEA και τα Wallmart. Περνώντας στην μάχη των “Δημαρχείων”, βλέπουμε πως παίζονται πολλά καθημερινά, αφού μέσα σε ένα 24ωρο αλλάζουν Δήμαρχο περισσότερες από 78.000 τοποθεσίες. Το παράδοξο είναι πως μόνο 1 πραγματικός Δήμαρχος έχει την αντίστοιχη Δημαρχεία και στο Foursquare και αυτός δεν είναι άλλος από τον Mike Bloomberg της Νέας Υόρκης.
Δείτε ακόμα περισσότερα στατιστικά του Foursquare παρακάτω. Εσείς διατηρείτε λογαριασμό στο Foursquare και, αν ναι, πόσο συχνά κάνετε check-in;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου