Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

FIFA 12, Με τα όλα του και στο PC

Αλλαγή δεδομένων για το FIFA 12 στο PC, καθώς η ΕΑ ανακοίνωσε ότι η πολυδιαφημισμένη, «επαναστατική» Impact Engine περιλαμβάνεται και στην έκδοση του παιχνιδιού για υπολογιστές, αντίθετα με ότι νομίζαμε μέχρι τώρα. Για πρώτη φορά, το FIFA 12 διαθέτει τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά τόσο στις HD κονσόλες, όσο και στο PC.
H Impact Engine προσφέρει ρεαλιστική απόδοση της κίνησης σε κάθε φάση. Οι παίκτες μπορούν να βιώσουν τον τρόπο που οι πραγματικοί παίκτες κοντράρονται για την κατοχή της μπάλας και φτάνουν τις αντοχές τους στα όρια, καθώς και να απολαύσουν μια μεγάλη ποικιλία ρεαλιστικών αποτελεσμάτων σε κάθε σύγκρουση. Θαυμάστε την στο νέο βίντεο παρακάτω.
Από εκεί και πέρα, το FIFA 12 έχει και άλλες καινοτομίες, όπως τα Precision-Dribbling, Tactical Defending, Pro Player Intelligence και την δωρεάν live υπηρεσία EA Sports Football Club, μέσω της οποίας οι παίκτες μπορούν να συνδεθούν με τον πραγματικό κόσμο του ποδοσφαίρου.
Επιπλέον, το ανανεωμένο Career Mode είναι βασισμένο στις πραγματικές ιστορίες του κόσμου των σπορ και προσφέρει μια αυθεντική αγωνιστική εμπειρία, πιο γρήγορη και πιο εύκολη πλοήγηση με ένα νέο μενού και περισσότερους από 500 επίσημους συλλόγους. Το FIFA 12 κυκλοφορεί στις 30 Σεπτεμβρίου.
PC gamers, ευχαριστημένοι;
FIFA 12 PC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου