Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Facebook στο Skype για Windows


Το Skype μόλις κυκλοφόρησε μια νέα betaέκδοση για τα Windows, η οποία περιλαμβάνει πρόβλεψη για χαρακτηριστικά του Facebook, συμπεριλαμβανομένου και chat.

Μπορεί το Skype 5.5 Beta να μην σας επιτρέπει ακόμα να καλέσετε τουςFacebook φίλους σας, αλλά σας επιτρέπει να κάνετε chat με αυτούς μέσω του Skype, αντί να πρέπει να κάνετε log in στον προφίλ σας στο Facebook.
Θα βρείτε επίσης μια νέα καρτέλα Facebook Contacts στο πρόγραμμα, η οποία θα περιέχει όλους τους Facebook φίλους σας, προφανώς, και θα σας επιτρέπει να σχολιάζετε και να κάνετε Like, με τον συνήθη τρόπο.
Οι φήμες αναφέρουν πως το Skype συνεργάζεται με το Facebook για να ενσωματώσει video calling δυνατότητες στις υπηρεσίες του τελευταίου, αν και ακόμα δεν έχουμε δει στην πράξη κάτι τέτοιο.
Τον Οκτώβριο του προηγούμενου έτους, το Skype εισήγαγε το news feed τουFacebook και τη δυνατότητα να καλείτε τα κινητά και σταθερά των φίλων σας μέσω Skype, αλλά αυτό που θα αποτελέσει την "αιχμή του δόρατος" θα είναι η online βιντεο-επικοινωνία ανάμεσα στους χρήστες του Facebook.
Εντούτοις, τώρα που η Microsoft αγόρασε το Skype, είναι πιθανό η εταιρεία να θελήσει να υλοποιήσει και να χρησιμοποιήσει τη λειτουργία video callingτου Skype σε κάποια άλλα από τα προϊόντα της.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τη beta έκδοση, κατεβάζοντάς τη από εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου