Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

To Acer Web SurfStation μοιάζει με οθόνη, δρα όμως ως ένα AiO pc


To Acer Web SurfStation μοιάζει με οθόνη, δρα όμως ως ένα AiO pc
Θα λέγαμε ότι είμαστε πλήρως καλυμμένοι όταν πρόκειται για συσκευές οι οποίες μας επιτρέπουν την άμεση πρόσβαση στο Internet, την πρόσβαση στο Facebook προφίλ μας και την περιήγηση στις φωτογραφίες μας. Όμως αν αναζητάτε αυτήν την αμεσότητα και έναν μεγαλύτερο χώρο θέασης, τότε ίσως το Acer DX241H Web Station είναι το ιδανικό προϊόν για εσάς.
Το 24ιντσο monitor θα διατίθεται σε ενσύρματες και ασύρματες εκδόσεις, με ενσωματωμένο browser και με δυνατότητα σύνδεσης στο internet χωρίς την χρήση υπολογιστή. Αν και το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η περιήγηση στο Internet δεν λέει όχι και στην αναπαραγωγή ταινιών 1080p με την χρήση του λογισμικού Acer clear.fi ( το οποίο επιτρέπει το streaming βίντεο και διάφορων media από άλλες διαδικτυακές συσκευές).
Η λίστα των χαρακτηριστικών του περιλαμβάνει επίσης συμβατότητα με την τεχνολογία DLNA, θύρα VGA και HDMI, θύρες USB και ενσωματωμένο αναγνώστη καρτών μνήμης.
Τέλος, το Acer DX241H Web Station θα κάνει το ντεπούτο του στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά τον Μάιο με αρχική τιμή τις 299 λίρες Αγγλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου