Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Διέρρευσαν φωτογραφίες του διαδόχου της Sony NEX 3, NEX-C3


Διέρρευσαν φωτογραφίες του διαδόχου της Sony NEX 3, NEX-C3
Μείναμε λίγο έκπληκτοι όταν η Sony διέκοψε την παραγωγή της NEX 3 έπειτα από μόλις 8 μήνες κυκλοφορίας στην αγορά, αλλά αν οι παρακάτω φωτογραφίες που διέρρευσαν είναι αυθεντικές, τότε ίσως να έχουμε έναν πραγματικά άξιο διάδοχο στα χέρια μας.
Η NEX-C3 φημολογείται ότι θα ενσωματώνει τον ίδιο αισθητήρα εικόνας 16.2 megapixels με αυτόν που χρησιμοποιεί η Sony Alpha DSLR A55, εγγραφή βίντεο υψηλής ανάλυσης και το νέο flash που φαίνεται στην παραπάνω εικόνα.
Σε κάποιες άλλες φωτογραφίες που διέρρευσαν, φαίνεται ότι η Sony αποφάσισε να υιοθετήσει την "μετακινούμενη οθόνη" και στην νέα NEX-C3 καθώς και κάποιες μικρές αλλαγές στα πλήκτρα χειρισμού.
Στα χέρια μας έπεσαν επίσης και κάποιες φωτογραφίες της νέας Sony Alpha A35 DSLR, με τις λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν όμως να είναι άγνωστες προς το παρόν.
Σύμφωνα με τις φήμες, η Sony είχε σκοπό να ανακοινώσει τις 2 νέες αυτές φωτογραφικές μηχανές μέσα σε αυτόν τον μήνα, τα σχέδια όμως άλλαξαν λόγω των πρόσφατων καταστροφικών γεγονότων στην Ιαπωνία.
Δυστυχώς δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος και την διαθεσιμότητα, αλλά λογικά για την NEX-C3 θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις ίδιες τιμές με το προηγούμενο μοντέλο, δηλαδή περίπου 500$ μαζί με φακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου