Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Σύμφωνα με φήμες την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσουν νέα iMac


Σύμφωνα με φήμες την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσουν νέα iMac
Αν και οι συγκεκριμένες φήμες ανήκουν στην κατηγορία "πολύ καλές για να είναι αληθινές", εντούτοις 2 αναφορές που κυκλοφόρησαν σήμερα δείχνουν ότι η Apple ίσως να έχει στα σχέδια της την κυκλοφορία νέων iMacs μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρώτη αναφορά η οποία έρχεται από το 9 to 5 Mac, οι παραγγελίες των iMac θα καθυστερήσουν μέχρι τις 2 Μαίου παρά το γεγονός ότι εξακολουθούν να αναφέρονται στο site της Apple ως διαθέσιμα εντός 24άρων ωρών.
Σύμφωνα τώρα με την δεύτερη αναφορά από ένα έμπιστο site, η Apple σκοπεύει να σταματήσει αυτήν την εβδομάδα την αποστολή iMacs στους Λιανοπωλητές, ισχυριζόμενη ότι θα την συνεχίσει την επόμενη εβδομάδα.
Τέλος σύμφωνα και με το Mac Rumors, η Apple σκοπεύει να αλλάξει το διαφημιστικό υλικό σε όλα τα καταστήματα της, την Τρίτη 3η Μαίου.
Οι πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά των νέων iMac είναι εξαιρετικά λίγες, ωστόσο η προσθήκη των νέων επεξεργαστών Intel Sandy Bridge και των θυρών Thunderbolt πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου