Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Hi-end MSI Z68A-GD80


Hi-end MSI Z68A-GD80
Hi-end MSI Z68A-GD80
Hi-end MSI Z68A-GD80
Hi-end MSI Z68A-GD80
Η MSI Z68A-GD80 είναι η hi-end μητρική της MSI για τους Sandy bridge LGA 1155 επεξεργαστές.
Φυσικά, είναι χτισμενη γύρω από το καινούργιο chipset Z68 Express της Intelτο οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα στις 8 Μαΐου.
Η κορυφαία MSI εκμεταλλεύεται πλήρως το καινούργιο chipset και πλέων, μπορούμε να υπερχρονίσουμε και τον επεξεργαστή μας αλλά και τον ενσωματωμένο επεξεργαστή γραφικών που βρίσκεται μέσα στο ίδιο die.
Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει η MSI υποστηρίζει πλήρως και σε όλα της τα μοντέλα την τεχνολογία Virtu της LucidLogix.
Επίσης υποστηρίζεται πλήρως η τεχνολογία RST SSD Caching.
Η MSI Z68A-GD80 είναι κατασκευασμένη με κορυφαία εξαρτήματα Military Class II για να επιτύχει κορυφαία σταθερότητα, κορυφαία θερμική συμπεριφορά και υψηλές συχνότητες στο overclocking.
Το overclocking είναι πολύ εύκολο πλέων με την τεχνολογία OC Genie II της MSI που υπερχρονίζει και τον επεξεργαστή αλλά και το integrated κύκλωμα γραφικών.
Το κύκλωμα τροφοδοσίας είναι ψηφιακό (VRM), 15 φάσεων και χρησιμοποιεί πυκνωτές στερεάς κατάστασης (solid state) και Hi-C για μέγιστη σταθερότητα και αποτελεσματικότητα.
Επάνω στο μαυρο PCB βρίσκουμε δύο κλασσικές PCI, δύο PCI-Express x1 και τρεις PCI-Express x16 2.0.
Φυσικά η motherboard υποστηρίζει SLI και CrossfireX.
Για τα drives και τους δίσκους μας, η MSI Z68A-GD80 είναι εφοδιασμένη με 4 x SATA II 3Gbps3 x SATA III 6Gbps και μια eSATA 6Gbps.
Η μητρική επίσης παρέχει συνολικά 4 x USB 3.0 ports6 x USB 2.0 ports2 x Gigabit Ethernet portsFirewire port και 8-κάναλο HD ήχο.
Ο σχεδιασμός της μητρικής είναι overclocking friendly αφού έχει μια επιπλέον6πινη υποδοχή τροφοδοσίας, σημεία μέτρησης της τάσης και λεπτομερέστατο BIOS.
Το bios αυτό, η MSI το ονομάζει ClickBIOS και είναι με γραφικό user-friendly περιβάλλον.
Για τους overclockers, η MSI εχει κάνει ειδική μέριμνα αφού μέσα στην συσκευασία της Z68A-GD80 θα βρούμε κι ένα καταπληκτικό software, το MSI Control Center II.
Με αυτό το πρόγραμμα , μπορούμε να αλλάζουμε τάσεις, πολλαπλασιαστές, FSB και οτιδήποτε άλλο θελήσουμε μέσα από τα Windows.
Η MSI Z68A-GD80 θα κυκλοφορήσει επίσημα στην λιανική, περίπου στις 8 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου