Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Apple, 4.5 εκατομμύρια δολάρια για το iCloud.com


Είναι γνωστό ότι η Apple ετοιμάζεται να ξεκινήσει την δική της cloud based υπηρεσία αποθήκευσης και διακίνησης πολυμέσων και ποιος θα μπορούσε να σκεφτεί πιο κατάλληλο όνομα από το iCloud.com. Η συγκεκριμένη διεύθυνση πουλήθηκε στην τιμή των 4.5 εκατομμυρίων δολαρίων σε αγοραστή αγνώστων λοιπών στοιχείων. Σας έρχεται στο μυαλό κάποιος;

Apple iCloud
Όταν κάποιος αγοράζει ένα απλό όνομα ιστοσελίδας έναντι 4.5 εκατομμυρίων δολαρίων τότε σίγουρα είναι έτοιμος να το αξιοποιήσει με τρόπο θεαματικό. Όλα τα γεγονότα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η Apple είναι εκείνη που κατοχύρωσε στο όνομα της τη διεύθυνση iCloud.com αψηφώντας το μεγάλο (για τους κοινούς θνητούς) κόστος, καθώς αυτό είναι ίσως το πιο αντιπροσωπευτικό όνομα που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει για την cloud υπηρεσία της.
Η Apple σκοπεύει να προωθήσει το νέο της προϊόν έντονα μέσω του νέου iOS 5, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κλεισμένες πρέπει να θεωρούνται οι συμφωνίες με τις μεγαλύτερες εταιρίας της μουσικής βιομηχανίας για την διακίνηση μουσικών κομματιών online. Τα νεώτερα θα πρέπει να τα περιμένουμε στην έκθεση WWDC2011 στις 6 Ιουνίου, όπου η Apple θα παρουσιάσει όπως φαίνεται εκτός του iOS 5 και την νέα cloud υπηρεσία της.
Η κίνηση αυτή τη Apple θα ακολουθήσει την πρόσφατη έναρξη των υπηρεσιών Amazon Cloud Player και Storage.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου