Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Είναι αυτό το νέο iPhone 5?


Είναι αυτό το νέο iPhone 5?
Οι φήμες για το νέο iPhone που εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες δεν έχουν σταματημό. Σήμερα λοιπόν, εντοπίσαμε κάποιες θολές φωτογραφίες από ένα λευκό iPhone με πολύ λεπτότερo πλαίσιο και μεγαλύτερη οθόνη.
Ο Συνολικός σχεδιασμός του νέου iphone δεν φαίνεται και πολύ διαφορετικός.
Υπάρχει ακόμα ένα μεταλλικό πλαίσιο γύρω από την συσκευή (το οποίο πιθανότατα ενεργεί σαν κεραία), μία μπροστινή κάμερα πάνω από την οθόνη (για βιντεοκλήσεις) και όπως φαίνεται το μέγεθος παραμένει το ίδιο.

Το λευκό iPhone 4 δίπλα στην πρόσοψη του-επόμενης γενίας-iPhone 5
Δυστυχώς, οι φωτογραφίες είναι αρκετά κακής ποιότητας οπότε η πιθανότητα να είναι πλαστές είναι παρούσα. Μπορείτε και εσείς εύκολα να δημιουργήσετε την ίδια συσκευή χρησιμοποιώντας το Photoshop. οπότε μην ενθουσιάζεστε, τουλάχιστον για την ώρα.
Ωστόσο, για να ενισχύσουμε κάπως την αξιοπιστία των παραπάνω φωτογραφιών, παρατηρήσαμε το ελλιπές εικονίδιο στο κάτω μέρος της οθόνης δίπλα στις κουκκίδες που δείχνου τις διαθέσιμες homescreens.
Η απουσία του εικονιδίου (Spotlight) δίπλα από τις τελείες ωστόσο συμπίπτει (τυχαία?) με την ανώνυμη έκδοση iOS η οποία και φαίνεται στο παρακάτω βίντεο.
Το συγκεκριμένο βίντεο δημοσιεύτηκε την προηγούμενη εβδομάδα και δείχνει ένα νέο multi-tasking περιβάλλον εργασίας, το οποίο διαθέτει ενσωματωμένο το συγκεκριμένο Spotlight.
Όλα αυτά θα μπορούσαν να σημαίνουν ότι εκτός της μεγαλύτερης οθόνης και του λεπτότερου πλαισίου, η συσκευή πιθανότατα θα τρέχει μία νεότερη και ακυκλοφόρητη έκδοση του iOS.
Μήπως πρόκειται για το φημολογούμενο πρωτότυπο iPhone 4S (με τον διπλοπύρηνο επεξεργαστή A5), το οποίο ήδη απεστάλη σε επιλεγμένους προγραμματιστές?
Η επόμενη γενιά του iPhone έχει ήδη πολλά φημολογούμενα σχέδια κατασκευής.
Πάντως θα θέλαμε πραγματικά την μεγαλύτερη οθόνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου