Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Όλα τα MSI Z68 mobos θα υποστηρίζουν Virtu


Όλα τα  MSI Z68 mobos θα υποστηρίζουν Virtu
Ένας-ένας, όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές ακολουθούν την Intel που άνοιξε τον δρόμο όταν πρώτη υποστήριξε το λογισμικό Virtu της LucidLogix. Τώρα ήρθε η σειρά της MSI να εκφράσει τον έρωτα της για την δυνατότητα αυτόματης εναλλαγής των γραφικών στις μητρικές LGA1155.
Η MSI ετοιμάζει τρία πολύ ενδιαφέροντα motherboards που βασίζονται στο Intel Z68.
Σε ανακοίνωσή του, ο μεγάλος κατασκευαστής κάνει γνωστό ότι όλες της τις μητρικές που βασίζονται στο Z68 θα υποστηρίζουν το Virtu.
Τα νέα MSI motherboards είναι τα Z68A-GD80(B3)Z68A-GD65(B3) και Z68MA-ED55(B3).
H τεχνολογία Virtu
Με την τεχνολογία Virtu, μια απλή διεργασία θα τρέχει στο background και θα κατευθύνει την μητρική να επιλέξει αυτόματα ποιος πυρήνας γραφικών θα δώσει σήμα στην οθόνη.
Έτσι, η οθόνη θα παίρνει σήμα είτε από τον ενσωματωμένο πυρήνα γραφικών που βρίσκεται μέσα στους Sandy Bridge CPUs είτε από την διακριτή κάρτα γραφικών οποιουδήποτε κατασκευαστή βρίσκεται επάνω στο σύστημα.
Αν για παράδειγμα παίζετε ένα 3D παιχνίδι τα γραφικά θα βγαίνουν από την ενεργοβόρα και θερμή GTX 580 σας.
Αν όμως γράφετε ένα κείμενο στο word ή απλά σερφάρετε στο net, τότε αυτομάτως τα γραφικά θα βγαίνουν από τον πυρήνα γραφικών του Sandy Bridge επεξεργαστή σας.
Ας σημειώσουμε εδώ, ότι η μητρική πρέπει να παρέχει ενεργή υποστήριξη σε αυτή την τεχνολογία παρέχοντας τις απαραίτητες εισόδους και εξόδους.
Οι MSi mobos με το Z68 θα είναι διαθέσιμες περίπου στις 8 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου