Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Αποκλειστικά στο Getitnow.gr τα πρώτα εξωτερικά SSD με USB 3.0, από την iomega!


Αποκλειστικά στο Getitnow.gr τα πρώτα εξωτερικά SSD με USB 3.0, από την iomega!
Βρείτε τα νέα εξωτερικά SSD από την iomega με  USB 3.0 συνδεσιμότητα στις 1,8 ίντσες και χωρητικότητα από 64 έως 256GB μόνο στο Getitnow.gr.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το www.getitnow.grτο μεγάλο διαδικτυακό κατάστημα με προϊόντα τεχνολογίας και όχι μόνο, συνεχίζει να πρωτοπορεί και να αποδεικνύει ότι βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας παρουσιάζοντας αποκλειστικά τους πρώτους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους SSD με USB 3.0 στις 1,8 ίντσες, από την iomega.

Η νέα σειρά σκληρών δίσκων iomega παρέχει τη μεγαλύτερη δυνατή απόδοση στην ψηφιακή αποθήκευση σε εντυπωσιακά μικρές διαστάσεις και μόλις 108 γραμμάρια βάρος!  Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία SSD οι iomega δεν διαθέτουν κινητά μέρη με αποτέλεσμα να είναι εντελώς αθόρυβοι και πιο ανθεκτικοί, ακόμα και σε πτώσεις μέχρι και από 3 μέτρα. Επίσης, η σύνδεση USB 3.0 εξασφαλίζει 10 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα στη μεταφορά των δεδομένων και των HD Multimedia αρχείων!
Οι νέοι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι iomega καταναλώνουν ελάχιστη ενέργεια και έχουν ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα θερμοκρασίας γεγονός που τους καθιστά ιδανικούς για όλες τις φορητές συσκευές.

Ανακαλύψτε τους πρώτοι στο www.getitnow.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου