Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Gartner: στις τρεις πρώτες εταιρείες ασφαλείας η Kaspersky Lab


Gartner: στις τρεις πρώτες εταιρείες ασφαλείας η Kaspersky Lab
Η Kaspersky Lab συγκαταλέγεται μεταξύ των τριών πρώτων εταιρειών που παρέχουν λύσεις ασφαλείας σε τελικούς καταναλωτές για το 2010, αυξάνοντας το μερίδιο αγοράς που κατέχει, καθώς και τα έσοδά της.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Kaspersky Lab ανακοίνωσε ότι η Gartner κατέταξε την εταιρεία μεταξύ των τριών κορυφαίων παρόχων λύσεων ασφάλειας για οικιακούς χρήστες. Αυτό προκύπτει από την ετήσια έκθεση “Market Share: Security Software, Worldwide, 2010”, η οποία παρουσιάστηκε πρόσφατα από την ανεξάρτητη εταιρεία αναλυτών.
Σύμφωνα με την Gartner, το μερίδιο αγοράς της Kaspersky Lab ανήλθε στο 9% το 2010, σημειώνοντας αύξηση δύο ποσοστιαίων μονάδων σε σύγκριση με το 2009. Τα έσοδα της Kaspersky Lab από λύσεις για οικιακούς χρήστες αυξήθηκαν κατά 42%. Σημειώνεται ότι από το 2008, το μερίδιο αγοράς της Kaspersky Lab έχει αυξηθεί κατά επτά ποσοστιαίες μονάδες, με την ανάπτυξή της να ξεπερνά σημαντικά το μέσο ρυθμό της αγοράς και των ανταγωνιστών της. Έτσι, η εταιρεία κατάφερε να αναδειχθεί στον τρίτο μεγαλύτερο πάροχο λύσεων ασφάλειας για οικιακούς χρήστες στον κόσμο.

Παράλληλα, η Kaspersky Lab είναι ο πέμπτος μεγαλύτερος πάροχος λύσεων ασφάλειας για εταιρικά τερματικά, σύμφωνα με τα στοιχεία της Gartner. Με ένα από τα υψηλότερα ποσοστά αύξησης των εσόδων της για το 2010 (+30%), η Kaspersky Lab είναι κατάλληλα τοποθετημένη, ώστε να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τη θέση της και σε αυτό τον κλάδο της αγοράς.

"Η συνεπής ανάπτυξη μιας εταιρείας βασίζεται σε πολλούς κρίσιμους τομείς, όπως η ποιότητα των προϊόντων, η αποτελεσματικότητα στον εντοπισμό απειλών και η ποιοτική υποστήριξη", δήλωσε ο Eugene Kaspersky, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Kaspersky Lab. "Επενδύοντας συνεχώς σε αυτούς τους τομείς, η Kaspersky Lab βελτιώνει διαρκώς τη θέση της στην αγορά, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τις κορυφαίες εταιρείες αναλυτών στον κόσμο. Η τρίτη θέση στην παγκόσμια αγορά λύσεων ασφάλειας για οικιακούς χρήστες είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για εμάς. Ωστόσο, δεν πρόκειται να επαναπαυτούμε στις δάφνες μας και σχεδιάζουμε να ενισχύσουμε τη θέση μας ακόμη περισσότερο", συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου