Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Windows 8 το 2012 σύμφωνα με τον Ballmer


Ο CEO της Microsoft, Steve Ballmer, επιβεβαίωσε την φημολογούμενη κυκλοφορία της επόμενης έκδοσης των Windows για το επόμενο έτος.

Όλα όσα είχαν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα σχετικά με την επόμενη έκδοση των Windows έδειχναν πως τα Windows 8, όπως καλούνταν μέχρι σήμερα, θα κυκλοφορούσαν κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο έτος, ενώ οι φήμες ήθελαν τις πρώτες beta εκδόσεις τους να φτάνουν στα χέρια των χρηστών μόλις σε λίγους μήνες, πριν τα τέλη του τρέχοντος έτους. Από ό,τι φαίνεται τελικά, όλα αυτά αντικατοπτρίζουν απόλυτα την πραγματικότητα, αφού ο ίδιος ο CEO της Microsoft, Steve Ballmer, επιβεβαίωσε πως η επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft θα κυκλοφορήσει το 2012.

Όπως είπε ο κ. Ballmer, τα Windows 8 –στα οποία αναφέρθηκε με αυτό το όνομα, και όχι κάποιον κωδικό ή… όνομα ή χρονολογία (π.χ. «Vista», «’98» κ.λπ.)- θα κυκλοφορήσουν το επόμενο έτος τόσο για PCs όσο και για tablets και slates. Και ενώ αναγνώρισε πως η Microsoft είχε κάνει σημαντική πρόοδο με τα Windows 7, με στόχο την ικανοποίηση των καταναλωτών, ανέφερε πως υπάρχουν πολλά περισσότερα που θα δούμε στην επόμενη έκδοση των Windows, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και η διάθεση τους σε διαφορετικές «μορφές» (ουσιαστικά, συσκευές), καλύπτοντας τις ανάγκες τόσο του τυπικού χρήστη υπολογιστή όσο και του casual user που δεν αλλάζει με τίποτα το tablet του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου