Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Otterbox Defender Cases: Η θήκη όπως πρέπει να είναι [+ giveaway]


Otterbox Cases
Αντιπαθώ μέχρι θανάτου τις θήκες των κινητών τηλεφώνων. Όσο όμορφη κι αν είναι μία θήκη, προσθέτει όγκο στο τηλέφωνο και το κάνει να φαίνεται πιο άσχημο. Επίσης, συνήθως δεν καταλαβαίνω γιατί να αγοράσει κάποιος ένα τηλέφωνο (που προφανώς του αρέσει ο σχεδιασμός του) και να το κρύψει σε μία θήκη “για να μην γρατζουνιστεί”. Οι μόνες θήκες που πραγματικά βρίσκω χρήσιμες, είναι αυτές που προστατεύουν αποτελεσματικά το τηλέφωνο. Όπως η σειρά Defender της Otterbox.

Προστατεύουν ολοκληρωτικά το τηλέφωνο και δεν το αφήνουν να πάθει κυριολεκτικά τίποτα. Προσωπικά, πέταξα αρκετές φορές το iPhone 4 κάτω (με την θήκη φυσικά) και δεν έπαθε τίποτα. Το εξωτερικό, λαστιχένιο, περίβλημα απορροφάει την ενέργεια κατά την πτώση του τηλεφώνου ενώ η εσωτερική, πλαστική θήκη, προστατεύει το τηλέφωνο ακόμα περισσότερο καθώς δεν αφήνει να τα πλαστικά να σπάσουν ή το γυαλί να γίνει θρύψαλλα.
Ψάχνοντας στο YouTube, βρήκα πολλά videos με διάφορα tests της θήκης. Το πιο εντυπωσιακό είναι αυτό που ακολουθεί. Κάποιος πραγματικά τολμηρός, πέταξε το iPhone 4 από τον 23ο όροφο. Φυσικά, ούτε η θήκη, ούτε το τηλέφωνο έπαθε κάτι.
Η σειρά Defender της Otterbox δεν είναι μόνο διαθέσιμη για iPhone αλλά για σχεδόν όλα τα smartphones που κυκλοφορούν αλλά και για αρκετά tablets (συμπεριλαμβανομένου του iPad 2). Η εταιρία μας έστειλε 3 θήκες, 2 για iPhone 4 και μία για το HTC Desire HD (από την σειρά Commuter και όχι Defender) που μπορούν να γίνουν δικές σας αφήνοντας ένα comment στα σχόλια λέγοντας για ποια θήκη ενδιαφέρεστε. Αφήνετε το σχόλιο σας μέχρι το Σάββατο 28/5 στις 23:59 και την Δευτέρα 30/5 θα κάνουμε την κλήρωση και θα αανκοινώσουμε τους νικητές.
Για να είστε ενημερωμένοι για όλους τους διαγωνισμούς που τρέχουν στο away.gr αλλά και για τα σημαντικότερα νέα μας, μπορείτε να βρείτε την σελίδα μας στο Facebook ή το Twitter account μας:@away_gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου