Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Αναβάλλεται η κυκλοφορία των Ivy Bridge για τον Μάρτιο του 2012


Αναβάλλεται η κυκλοφορία των Ivy Bridge για τον Μάρτιο του 2012
Εχουμε σημαντικές ενδείξεις ότι η έναρξη διάθεσης των Ivy Bridge έχει προγραμματιστεί για το χρονικό διάστημα Μαρτίου-Απριλίου του 2012. Η Intel έχει μιλήσει με τους εταίρους της και ενημέρωσε ότι η διάθεση των Ivy Bridge είναι δρομολογημένη για το 2ο τρίμηνο του 2012, και όχι το 1ο τρίμηνο όπως παραδοσιακά γινόταν στο παρελθόν.
Αυτό σημαίνει ότι τα τελευταία χρόνια, η Intel έχει επιβραδύνει χρονικά το λανσάρισμα νέας τεχνολογίας cpu με την στρατηγική 'tick - tock' κατά 2 τρίμηνα πλέον.
Λανσάροντας έναν νέο επεξεργαστή στο 1ο τρίμηνο είχε σημαντικό νόημα, καθώς πολλοί άνθρωποι κατέληγαν να αγοράζουν ένα νέο PC στις αρχές του χρόνου και όχι στο 4ο τρίμηνο όταν παραδοσιακά οι πελάτες αποκτούν πολλά ηλεκτρονικά gadgets για τα σπίτια τους.
Οι σταθεροί και φορητοί Ivy Bridge έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο και εώς τότε, θα πρέπει να αρκεστούμε με τους καρυφαίους εως τώρα Sandy Bridge.
Το ενδιαφέρον είναι ότι τα πιο οικονομικά προσιτά netbook ακόμη έρχονται με τους επεξεργαστές προηγούμενης γενιάς Arrandale 32nm καθώς η Intel τους αφήνει να συνυπάρχουν με τα πιο εξελιγμένα αδερφια τους Sandy Bridge.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου