Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Νέα σειρά εξωτερικών σκληρών από την Toshiba


Νέα σειρά εξωτερικών σκληρών από την Toshiba
Η Toshiba ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας σειράς εξωτερικών σκληρών δίσκων με την εμπορική ονομασία STOR.E. Τα νέα μοντέλα υποστηρίζουν την τεχνολογίαUSB 3.0, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα για ταχύτατη μεταφορά δεδομένων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Τομέας Πληροφοριακών Συστημάτων της Toshiba, που ανήκει στην Toshiba Europe GmbH ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας σειράς  STOR.E EDITION. Τα προϊόντα διαθέτουν θύρα  USB 3.0 που επιτρέπει ταχύτατη μεταφορά αρχείων μέσω USB 3.0. Ο κομψός σχεδιασμός της σειράς STOR.E EDITION ακολουθεί το λεπτό, μοντέρνο σχεδιασμό της τελευταίων σειρών φορητών υπολογιστών Satellite, Satellite Pro και Tecra R. Η σειρά STOR.E EDITION θα είναι διαθέσιμη το δεύτερο τρίμηνο του 2011 στην Ευρώπη.

Η σειρά STOR.E EDITION της Toshiba κυκλοφορεί σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα  – κόκκινο, μπλε, ασημένιο και μαύρο – και μοντέρνα εμφάνιση. Η χωρητικότητα που φτάνει το  1TB είναι αρκετά μεγάλη για να χωρέσει τεράστια media libraries.

Μέσω της θύρας USB 3.0, οι STOR.E EDITION επιτρέπουν τη μεταφορά μεγάλων  media files γρήγορα σε ένα συνδεδεμένο με USB 3.0 laptop με ταχύτητα δεδομένων που αγγίζει τα  5 Gigabits το δευτερόλεπτο. Υπολογιστές και περιφερειακές συσκευές με USB 2.0 μόνο, μπορούν ακόμη να χρησιμοποιηθούν με τους νέους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους.

Το προεγκατεστημένο λογισμικό Nero® BackItUp & Burn Essentials επαναφέρει και αποθηκεύει αρχεία και φακέλους και αποκαθιστά κατεστραμμένα ή αρχεία που έχουν διαγραφεί κατά λάθος. 

Στοιχεία Χαρακτηριστικά
STOR.E Edition
  • Χωρητικότητα: 500GB, 750GB, 1TB
  • Διασύνδεση: USB 3.0 (USB 2.0 συμβατό)
  • Διαστάσεις (L x W x H):
    500GB, 750GB: 117 mm x 79 mm x 14 mm
    1TB: 117 mm x 79 mm x 17 mm
  • Βάρος:
    500GB, 750GB: περίπου 154 g
    1TB: περίπου 192 g
  • Τροφοδοσία:
    μέσω  USB καλωδίου
  • Χρώματα: κόκκινο, μπλε, ασημένιο, μαύρο, μοντέρνα υφή
  • Σχεδιασμός εμπνευσμένος από:
    Satellite R840 / R850
    Satellite Pro R 840 /      R 850
    Tecra R840 / R850
  • Περιεχόμενο: STOR.E EDITION, Nero® BackItUp & Burn Essentials software , USB 3.0 micro-B καλώδιο, Quick Start Guide, User's Manual (προεγκατεστημένο στο σκληρό δίσκο), φυλλάδιο εγγύησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου