Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Η Apple έχει εγκρίνει περισσότερες από 500.000 εφαρμογές [Infographic]


Μετά από 34 μήνες λειτουργίας, το App Store της Apple περιλαμβάνει περισσότερες από 500.000 εγκεκριμένες εφαρμογές. Τουλάχιστον ανεπίσημα, αφού από αυτόν τον αριθμό δεν έχουν αφαιρεθεί εκείνες που στη συνέχεια απορρίφθηκαν από το online κατάστημα εφαρμογών. Παρολαυτά, προς τιμήν αυτού του αριθμού δημιουργήθηκε το παρακάτω infographic στο οποίο βλέπουμε αρκετά στοιχεία για την ιστορία του App Store και τα χαρακτηριστικά των εφαρμογών που υπάρχουν σε αυτό.
Αν δεν υπολογίσουμε τις εφαρμογές που αφαιρέθηκαν από το App Store μετά την είσοδο τους, ο αριθμός του συνόλου των εφαρμογών που έχει εγκριθεί είναι κοντά στις 400.000, ένας αριθμός που δεν είναι καθόλου μικρός. Παρόλο που το αντίστοιχο κατάστημα για τα Android συνεχίζει να μεγαλώνει, αυτό της Apple παραμένει πρώτο σε αριθμούς.
Για τη δημιουργία αυτών των εφαρμογών, έχουν εργαστεί 85.569 developers, με τις κατηγορίες των παιχνιδιών, των βιβλίων και της διασκέδασης να αποτελούν το 40% του συνόλου των εφαρμογών. Από την άλλη, η αξία όλων των εφαρμογών μαζί αυτή τη στιγμή υπολογίζεται σε 891.982,24 δολλάρια. Αν και όλοι το γνωρίζουμε, το infographic έρχεται να μας υπενθυμίσει πως τοAngry Birds είναι το application που έχει μείνει περισσότερο από όλα στην 1η θέση, ενώ στη συνέχεια ακολουθούν τα The Moron Test, Moto Chaser και άλλα.
Αλλά καλύτερα να δείτε και μόνοι σας το τι έχει καταφέρει να πετύχει το App Store μέσα σε αυτά τα 3 χρόνια λειτουργίας του, με τη βοήθεια του παρακάτω infographic.
Μπορείτε να πατήσετε πάνω στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου