Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Νέο tablet τηλέφωνο από την Asus


Μια νέα συσκευή θα παρουσιάσει η Asus στην επερχόμενη Computex, αλλά ακόμη δεν έχει διευκρινίσει αν πρόκειται για… tablet ή smartphone!

Μέσα από τρεις φωτογραφίες που δείχνουν… τα πάντα και τίποτα, όπως συνηθίζεται τελευταία, η Asus ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει μια νέα συσκευή στην επερχόμενη Computex. Ακόμη, όμως, δεν είναι γνωστό αν πρόκειται για ένα smartphone ή ένα tablet, ενώ από ό,τι αφήνεται να εννοηθεί, ίσως πρόκειται και για τα δυο, «σε μια συσκευασία».

Οι φωτογραφίες μοιάζουν με τυπικά σημεία ενός tablet, αν και με σχετικά πρωτότυπο design, με καμπύλες και «ομαλές προεξοχές» στη συσκευή. Η δε παρουσίαση της συνοδεύεται από τη φράση «σπάσε τους κανόνες: pad ή τηλέφωνο;» («break the rukes: pad of phone?»).

Αν και μάλλον το πιθανότερο είναι πως πρόκειται για μια συσκευή στο στυλ του Galaxy Tab της Samsung (και πολλών άλλων Android tablets που ακολούθησαν), που αν και tablet θα μπορεί και να ολοκληρώνει τηλεφωνικές κλήσεις, φήμες δεν αποκλείουν την πιθανότητα μιας modular συσκευής, που αν και κατά βάση «θα είναι smartphone», θα μπορεί να «κουμπώσει» σε ένα πλαίσιο με μεγαλύτερη οθόνη για να χρησιμοποιηθεί ως tablet. Και αν και αυτό πριν λίγο καιρό θα φαινόταν περίεργο, η διάθεση του επίσης «μεταβαλλόμενου» Eee Pad Transformer από την ίδια, που αν και tablet, συνοδεύεται από μικρό πληκτρολόγιο όπου μπορεί να «κουμπώνει» για να χρησιμοποιείται ως netbook, καθιστά αρκετά πιθανή την αποκάλυψη ενός «μεταλλασσόμενου» smartphone
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου