Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Καθυστερεί η κυκλοφορία του SE XPERIA Play


Η O2 Αγγλίας θα καθυστερήσει την κυκλοφορία του SE XPERIA Play
Το λεγόμενο PlayStation Phone αναμενόταν να ξεκινήσει την κυκλοφορία του στο Αγγλικό δίκτυο O2 στις 1 Απριλίου. Αλλά τα πράγματα δυστυχώς δεν πήγαν και τόσο καλά, όπως αρχικά είχαν σχεδιαστεί σύμφωνα με τον κ. Stuart Hibberd - επικεφαλή της ομάδας δοκιμών της O2.
Το smartphone, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κάποια ζητήματα software που πρέπει να επιλυθούν πριν αυτό διατεθεί στα ράφια των καταστημάτων. Η καθυστέρηση αυτή αποτελεί ένα προληπτικό μέτρο, έτσι ώστε να μην δυσαρεστηθούν οι πελάτες της O2 δήλωσε ο κ. Hibberd.
Το XPERIA Play ήταν προγραμματισμένο να διατεθεί σε όλους τους βασικούς Αγγλικούς παρόχους την πρώτη μέρα του Απριλίου. Μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί προβλήματα software μόνο από την Ο2, οπότε η μέρα διάθεσης θα τηρηθεί από την Vodafone και την Orange. Σίγουρα αυτή η ατυχία θα αποτελέσει ένα σοβαρό πλήγμα για την Ο2.
Το SE XPERIA Play θα διατεθεί αποκλειστικά από την Ο2 σε λευκό χρώμα οπότε έτσι θα της δώσει ένα οριακό προβάδισμα σε σχέση με τους άλλους παρόχους.
Η αναμενόμενη μέρα κυκλοφορίας του XPERIA Play από την O2 παραμένει άγνωστη. Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι δεν θα χρειαστεί και τόσος χρόνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου