Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

H ΖΤΕ παρουσίασε το Style S smartphone και το V11 LTE tablet


H ΖΤΕ παρουσίασε το Style S smartphone και το V11 LTE tablet
Ο τέταρτος μεγαλύτερος κατασκευαστής στον κόσμο (ναι αυτός είναι η ZTE) μόλις πρόσθεσε ένα ζευγάρι νέων συσκευών στην ήδη διευρυμένη γκάμα του. Η κινέζικη εταιρεία ετοιμάζει ένα high-end Android smartphone το οποίο θα ονομάζεται Style S και ένα 10ιντσο LTE tablet, το οποίο θα τρέχει το Android Honeycomb.
Τα φυλλάδια με τα πλήρη χαρακτηριστικά δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα, αλλά καταλαβαίνουμε ότι το Style S θα είναι ένα smartphone με οθόνη 4.3 ιντσών το οποίο θα βασίζεται στο Android 2.3 Gingerbread. Θα υπάρχει επίσης μία κάμερα 5 MP's στην πίσω όψη ενώ στην μπροστινή όψη του κινητού θα υπάρχει μία VGA, ενώ η μπαταρία η οποία θα το τροφοδοτεί θα έχει χωρητικότητα 1350 mAh.

Όσον αφορά το ZTE V11 tablet, γνωρίζουμε ότι η οθόνη του θα έχει ανάλυση 1280 x 800p και θα υπάρχουν 2 ενσωματωμένες κάμερες (μία 5 MP's και μία 1.3 MP's).
Αν και δεν αναφέρεται ότι ο επεξεργαστής του tablet της ΖΤΕ θα είναι ένας μοντέρνος διπλοπύρηνος, γνωρίζουμε ότι η συχνότητα του θα είναι στα 1.2 GHz.

To V11 θα περιλαμβάνει επίσης, HSPA, LTE, GPS, Wi-Fi, Bluetooth και μία κεραία FM. Μία στάνταρ microUSB θύρα και μία θύρα ήχου 3.5 mm ολοκληρώνουν το πακέτο συνδεσιμότητας του ZTE V11.
Η χωρητικότητα των 6800mAh της μπαταρίας ακούγεται πολύ ικανοποιητική και είναι περίεργο το γεγονός ότι μπορεί να αντέξει μόνο 5.5 ώρες αναπαραγωγής βίντεο.
Τόσο το Style S όσο και το V11 tablet θα διατεθούν στην Αμερική μέσα στο δεύτερο μισό αυτό του χρόνου.
Δυστυχώς δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία του στην Ευρώπη και με την προτεινόμενη τιμή πώλησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου