Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Η Lexar ξεκίνησε την αποστολή καρτών μνήμης SDXC 64 και 128 GB


Η Lexar ξεκίνησε την αποστολή καρτών μνήμης SDXC 64 και 128 GB
Στην έκθεση CES τον προηγούμενο Ιανουάριο, η Lexar ανακοίνωσε τις κάρτες μνήμης SDXC (Χtended Capacity) τύπου Class 10 στις "εξωπραγματικές" χωρητικότητες των 64 και 128GB.
Σήμερα η Lexar δήλωσε ότι το "συγκεκριμένο¨" δίδυμο θα αρχίσει πλέον να διατίθεται στα ράφια των καταστημάτων.
Οι κάρτες μνήμης Lexar Professional 133x SDXC θα είναι το πλέον απαραίτητο στοιχείο για τους επαγγελματίες φωτογράφους ή κινηματογραφιστές που συνεχώς "μένουν" από αποθηκευτικό χώρο για το HD υλικό τους.
Οι δύο κάρτες μνήμης θα προσφέρουν ταχύτητες μεταφοράς της τάξεως των 20 MB/s που ενώ δεν είναι και από τις υψηλότερες της αγοράς, εντούτοις είναι αξιοσέβαστες και ειδικά όταν συνδυάζεται με μεγάλες χωρητικότητες φανταζόμαστε ότι δεν θα υπάρχουν και πολλοί παραπονούμενοι.
Οι κάρτες μνήμης της Lexar θα συνοδεύονται από εγγύηση περιορισμένης διάρκειας καθώς και λογισμικό ανάκτησης αρχείων ως ένα περαιτέρω μέτρο ασφαλείας για τα πολύτιμα αρχεία σας.
"Η Βιομηχανία της επαγγελματικής φωτογραφίας βρίσκεται σε ένα σημείο όπου οι μέθοδοι για φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση συγκλίνουν, πράγμα που σημαίνει ότι οι επαγγελματίες του είδους χρειάζονται μία λύση "μνήμης" η οποία θα συνδυάζει την ευελίξια και την αξιοπιστία, έτσι ώστε να μπορείτε να αποθηκεύετε με ασφάλεια φωτογραφίες και βίντεο" δήλωσε ο κ. Pachi Chen-Wong, Senior Product Marketing Manager της Lexar Media.
Οι κάρτες μνήμης Lexar Professional SDXC με χωρητικότητες 64 και 128 GB διατίθενται προς αγορά στην ιστοσελίδα της Lexar στην τιμή των 199.99 και 329,99 $ αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου