Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

CoolerMaster HAF X Full Tower Black


Η CoolerMaster παρουσιάζει την εξέλιξη της σειράς θηκών 'High Air Flow', με ένα εντυπωσιακό high-end case για να στεγάσετε τον υπολογιστή σας. Με εμφάνιση που δεν περνά απαρατήρητη, η νέα θήκη HAF X είναι ειδικά σχεδιασμένη για να φιλοξενήσει τα πιο σύγχρονα συστήματα από μητρικές, επεξεργαστές και κάρτες γραφικών, ενώ παράλληλα υποστηρίζει όλες τις νέες τεχνολογίες αφού διαθέτει 2 θύρες USB 3.0 στο μπροστινό μέρος!
CoolerMaster HAF X Full Tower Black (RC-942-KKN1)    CoolerMaster HAF X Full Tower Black (RC-942-KKN1)
CoolerMaster HAF X Full Tower Black (RC-942-KKN1)CoolerMaster HAF X Full Tower Black (RC-942-KKN1)
Το νέο μοντέλο διακρίνεται για την κορυφαία ποιότητα κατασκευής από ατσάλι και πλαστικό, διαθέτει ευρύχωρο εσωτερικό για να φιλοξενήσει όλα τα εξαρτήματά σας και δέχεται μητρικές τύπου MicroATX, ATX, E-ATX καθώς και XL ATX! Την αποτελεσματική ψύξη του εσωτερικού αναλαμβάνουν πολλαπλοί ανεμιστήρες, και πιο συγκεκριμένα:
  • μπροστά: 230x30mm red LED fan on/off
  • επάνω: 200x30mm fan x 1
    (με επιπλέον υποδοχή για εγκατάσταση δεύτερου ανεμιστήρα 200x30mm για πιο απαιτητικά συστήματα)
  • πλάι: 200x30mm fan x 1
  • πίσω: 140x25mm fan x 1
Πέρα από τη δυνατότητα εγκατάστασης δεύτερου ανεμιστήρα στο επάνω μέρος, για ακόμη μεγαλύτερη προστασία της κάρτας γραφικών σας, η HAF X μπορεί ακόμη να εξοπλιστεί με:
  • VGA Fan Duct: 120 x 25 mm ή 120 x 38 mm fan x 1
  • VGA Holder: 80 x 15 mm fan x 1
Εργονομική
Ειδικά σχεδιασμένη, έχει οδηγούς καλωδίων για τακτοποιημένο εσωτερικό και είναι εξοπλισμένη με SΑΤΑ Dock για εύκολη εγκατάσταση των οπτικών σας συσκευών χωρίς να "ανοίγετε" τη θήκη. Παράλληλα, το πλαϊνό παράθυρο επιτρέπει τον έλεγχο του εσωτερικού με μια ματιά ενώ χάρη στα αποσπώμενα ροδάκια της μπορείτε να την μετακινείτε με ιδιαίτερη ευκολία.
Λειτουργική
Στην πρόσοψή της HAF X βρίσκονται τοποθετημένες θύρες 2x USB 3.0, 2x USB 2.0, 1x Audio, 1x Mic, 1x eSATA και 1x IEEE 1394 (FireWire) για εύκολη σύνδεση των περιφερειακών σας συσκευών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου