Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Η MSI ανακοίνωσε το νέο gaming laptop της GX680

Η MSI ανακοίνωσε το νέο gaming laptop της GX680
Όπως είναι γνωστό τα gaming laptops πλησιάζουν σε επιδόσεις αλλά και βάρος αρκετά desktop συστήματα. Η MSI εξισορροπεί κάπως τα πράγματα με το νέο gaming laptop GX680. Σύμφωνα με την MSI, το νέο laptop της θα ενσωματώνει τους νέους CPU Sandy Bridge με το βάρος του όμως να αγγίζει τα 3.5 κιλά!
Ενώ το GX680 φαίνεται να είναι μία αναβαθμισμένη έκδοση του GT680, η MSI το παρουσιάζει ως ένα νέο προϊόν στην gaming σειρά της. Το μεγαθήριο των 15.6 ιντσών θα ενσωματώνει έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή Core i7 2630QM, μία κάρτα γραφικών nVidia GT 555M, θύρα VGA, θύρα HDMI και θύρες USB 3.0.
Ένα από τα κορυφαία gaming laptops στον κόσμο δεν θα μπορούσε να μην διατίθεται με μία προαιρετική Full HD οθόνη, έως 1.5 TB αποθηκευτικού χώρου (αποτελούμενου από 2 σκληρούς δίσκους των 750 GB έκαστος σε RAID0), μία προαιρετική μονάδα Blu-Ray και έως 16GB μνήμη RAM.
Το laptop θα διαθέτει επίσης την τεχνολογία MSI TDE (Turbo Drive Engine) που βοηθάει στον υπερχρονισμό του επεξεργαστή και της μνήμης σε συνδυασμό με την τεχνολογία Cooler Boost η οποία κρατάει το μηχάνημα δροσερό ακόμα και κάτω από έντονο stress.
Και φυσικά δεν θα μπορούσε να ήταν ένα MSI gaming laptop αν δεν ενσωμάτωνε ένα πλήρες σύστημα φωτισμού full neon και ένα πληκτρολόγιο τύπου Clicklet όπως όλα τα αδελφάκια του της σειράς G.

Δυστυχώς η MSI δεν ανακοίνωσε πότε θα διατεθεί το laptop στην αγορά και πόσο θα κοστίζει.
Αν όμως σκέφτεστε να αποκτήσετε ένα από αυτά τα θηρία καλύτερα να αρχίσετε από τώρα να κάνετε οικονομίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου