Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Corsair Obsidian 800D



Το μόνο <<κακό>> για αυτό το κουτί είναι το ότι δεν υποστηρίζει τις XL-ATX(EXTRA LARGE ATX)οι οποίες κατά κύριο λόγο είναι και οι high end.
Όμως το καλύτερο είναι ότι με ένα mod από μια εταιρία του εξωτερικού,την mountain mods μπορεί να υποστηρίξει ακόμη και την EVGA CLASSIFIED SR-2 η οποία είναι HPTX και πολύ μεγαλύτερη από τις XL-ATX!H συγκεκριμένη επεξεργασία μπορεί να γίνει και στο CORSAIR OBSIDIAN 700D.





Η πρώτη και εντυπωσιακή πρόταση της Corsair στο χώρο των cases
To πρώτο που παρατηρεί κανείς στοCorsair Obsidian 800είναι η εντυπωσιακή εµφάνιση, µε λιτή σχεδίαση –στα πρότυπα των cases της Silverstone– και κορυφαίο φινίρισµα σε µαύρο µατ χρώµα.
Για την κατασκευή του η Corsair έχει επιλέξει ως υλικά το αλουµίνιο για την πρόσοψη και το ατσάλι για το σκελετό, µε αποτέλεσµα το case να είναι πολύ δεµένο, διατηρώντας παράλληλα το βάρος σε λογικά επίπεδα, παρά το µέγεθός του. Βασικό χαρακτηριστικό του, τα τέσσερα, προσβάσιµα από την πρόσοψη, bays για δίσκους που υποστηρίζουν hot swap – εδώ µας θύµισε κάτι από Zalman –, τα οποία θα σας λύσουν τα χέρια αν είστε από εκείνους που βάζουν και βγάζουν συνέχεια σκληρούς δίσκους. Η εγκατάσταση αποδείχτηκε παιχνιδάκι, τοcable management κορυφαίο και το µόνο που φαίνεται να χρειάζεται το case είναι η εγκατάσταση επιπλέον ανεµιστήρα, καθώς το airflow στην περιοχή του επεξεργαστή δεν είναι ιδανικό. Αν, πάντως, η πρώτη προσπάθεια της Corsair είναι αυτού του επιπέδου, αδηµονούµε για τις επόµενες.



Χαρακτηριστικά: 
ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΑ MOBOS: EATX, ATX, mATX
ΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ: 5x 5,25", 4x3,5" [HOTSWAP], 2x3,5" [ΙΝΤ]
ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ [ΜΜ]: 3x 140 [+4x 120 ΚΕΝΕΣ]
ΘΥΡΕΣ: 4xUSB 2.0, 1xFIREWIRE, 1xHEADPHONES, 1xMIC
ΑΛΛΑ: ΔΙΑΦΑΝΗ SIDEPANELS
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ [MM]: 609x609x229
ΒΑΡΟΣ [KG]: 16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου