Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Το iPad 2 απέκτησε ανεπίσημη υποστήριξη καρτών μνήμης CF!

Το iPad 2 απέκτησε ανεπίσημη υποστήριξη καρτών μνήμης CF!
Αν και το iPad 2 διακρίνεται για την φορητότητά του και τις δυνατότητες του, δεν διακρίνεται το ίδιο και στην συνδεσιμότητά του. Για κάποιους που ήθελαν να μεταφέρουν υλικό από την φωτογραφική μηχανή τους στο iPad, έπρεπε να ακολουθήσουν μια αρκετά δύσκολη διαδικασία για να το επιτύχουν.
Οι φίλοι μας όμως στο MIC Gadget έδειξαν πρόσφατα έναν συμβατό αναγνώστη καρτών μνήμης CF (Compact Flash) με το iPad/iPad 2 ο οποίος και λύνει πολύ απλά και οικονομικά αυτό το πρόβλημα.
Με το πολύ απλό όνομα The CF card reader for iPad and iPad 2, το gadget αυτό μπορεί να συνδεθεί στην θύρα σύνδεσης (dock connector port) του iPad και - όπως βλέπετε στο παρακάτω βίντεο - να μεταφέρει υψηλής ανάλυσης βίντεο και φωτογραφίες από την φωτογραφική μηχανή σας - ενσωματώνει και είσοδο USB.
Όπως και ο προκάτοχος του, ο αναγνώστης διατίθεται από την MIC αντί των 29.90$, αλλά θα πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον έναν μήνα για να τον πάρετε στα χέρια σας.
Και μια προειδοποίηση, καλό θα ήταν να επιβεβαιώσετε ότι το iPad σας υποστηρίζει την μορφή βίντεο της κάμερας σας για να μην βρεθείτε προς εκπλήξεως όπως τα παιδιά στην MIC όπου διαπίστωσαν ότι το iPad τους δεν μπορούσε να αναπαράγει video από την Canon EOS 5D Mark II.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&hl=el&v=CIQc22RoTyg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου