Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Asus rampage iii extreme black edition


Ακολουθώντας τα χνάρια της πολύ επιτυχημένης ASUS Rampage III Extreme, η εταιρεία ετοίμασε τη διάδοχό της, την ASUS Rampage III Black Edition!
Η μητρική που πρωτοπαρουσιάστηκε στη CES 2011 και μας τίμησε με την παρουσία της και στη CeBIT 2011, διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα την κάνουν "must" αγορά για τους Gamers και τους Overclockers που αποζητούν το τελειότερο δυνατό στην Intel X58 πλατφόρμα.
Έτσι, με 4x PCI-Express θύρες για 3-way SLI και Quad CrossFireX, 6x DIMM θύρες για έως και 24GB DDR3 RAM στα 2200 MHz (OC) και την κάρτα ήχου & δικτύου ROG Thunderbolt, οι περισσότεροι που την αντίκρυζαν έμεναν με το στόμα ανοιχτό - κάτι για το οποίο φυσικά ευθύνονταν και οι 2x GeForce GTX 580 Direct CU II που είχε πάνω της στο Live demo!
Πιο συγκεκριμένα, η ASUS Thunderbolt διαθέτει την τεχνογνωσία των μηχανικών που κατασκευάζουν τις εξαιρετικές κάρτες ήχου ASUS Xonar, προσφέροντας έως και 4 φορές καλύτερη ποιότητα ήχου από μια απλή κάρτα ήχου, καθώς και έναν ενσωματωμένο ενισχυτή ακουστικών για όσους είναι "μυημένοι" στη μουσική ή απλώς, θέλουν τον τέλειο ήχο μέσα στο παιχνίδι τους - ακούγοντας την παραμικρή λεπτομέρεια και τους εχθρούς που κρύβονται πίσω από τη γωνία.
Στον τομέα του δικτύου από την άλλη, τη σκηνή κλέβει ο Bigfoot Networks™ controller που είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να μειώνει το φορτίο στον επεξεργαστή και να ανεβάζει έστω και για λίγο τα FPS, κρατώντας το Ping στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα.
Όσον αφορά βέβαια την ημερομηνία κυκλοφορίας...αυτή ακόμα δεν είναι γνωστή! Το μόνο που μας είπαν οι άνθρωποι της ASUS είναι η λέξη: "Σύντομα"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου