Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Η Mitsubishi εστιάζει στη παραγωγή τηλεοράσεων 73 ιντσών και άνω


Η Mitsubishi εστιάζει στη παραγωγή τηλεοράσεων 73 ιντσών και άνω
Το ότι δεν εντοπίσαμε κάποιο διάδοχο της δημοφιλούς σειράς Unisen LCD HDTV της Mitsubishi στην έκθεση CES 2011 έπρεπε να μας βάλει σε υποψίες. Η εταιρεία λοιπόν ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να συρρικνώσει την παραγωγή τηλεοράσεων, να κλείσει κάποια γραφεία και αφήσει εντελώς τις LCD TV.
Ένα γράμμα του Senior VP Cayce Blanchard αναφέρει ότι στόχος πλέον είναι, η Mitsubishi να επικεντρωθεί στην πώληση DLP και LaserVue τηλεοράσεων με panels μεγέθους άνω των 73 ιντσών όπου και οι ανταγωνιστές σπάνια καταφέρνουν να φτάσουν.
Επίσης η Mitsubishi θα κρατήσει την παραγωγή projectors, display walls, εκτυπωτών και μεγάλων οθονών για το κοινό - όπως το σετ των οθονών στο Cowboys Stadium.
Φυσικά, αυτή η κίνηση υποδεικνύει ότι οι LCD τηλεοράσεις αρχίζουν να φθίνουν και πλέον την θέση τους θα αρχίζουν να παίρνουν οι νεότερες LED κλπ.
Για την mitsubishi βέβαια αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει ακόμα περισσότερος χρόνος για να επικεντρωθεί στην παραγωγή των τηλεοράσεων DLP 92 ιντσών που σκοπεύει να διαθέσει αργότερα αυτήν την χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου