Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Η Samsung σκοπεύει να κυκλοφορήσει μία WP7 έκδοση του Galaxy S2;(Μακάρι)

Η Samsung σκοπεύει να κυκλοφορήσει μία WP7 έκδοση του Galaxy S2;
Μετά τον σάλο που προκάλεσε στον κόσμο του Android με την παρουσίαση τουGalasy S II i9100, η Samsung φαίνεται ότι σκέφτεται την κυκλοφορία της ναυαρχίδας της και σε μία άλλη έκδοση με διαφορετικό λειτουργικό σύστημα.
Σύμφωνα με μία πρόσφατη φήμη δεν αποκλείεται να δούμε σύντομα το υπερ-ισχυρό hardware του Galaxy S II να τρέχει την τελευταία έκδοση του WP7 Mango της Microsoft.
Η υποψία προέρχεται από ένα πιστοποιητικό Bluetooth SIG το οποίο και εκδόθηκε σε ένα Samsung i937.
Βλέποντας το προφίλ του smartphone είναι προφανές ότι πρόκειται για μία συσκευή WP7, με το όνομα της να έχει ήδη διαρρεύσει μέσω μίας περιστασιακής λίστας Gamers των WP7 τηλεφώνων.
Σε ότι αφορά το hardware του ακυκλοφόρητου αυτού τηλεφώνου δεν είναι γνωστό αν θα μοιράζεται τα ίδια ακριβώς μέρη με το Galaxy S II. Κάτι τέτοιο βασίζεται στο γεγονός ότι το όνομα του μοντέλου (SGH-i937) είναι πολύ κοντά με αυτό της Αμερικάνικης έκδοσης του Samsung Galaxy S II (SGH-i927). Επομένως, θα ήταν επιθυμητό να δούμε το υπέρ-λεπτο αυτό σώμα και την τεράστια οθόνη Super AMOLED Plus να είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από μία πλατφόρμες λειτουργικών συστημάτων.
Φυσικά, η μετάβαση σε Windows Phone απαιτεί και την αντικατάσταση του Galaxy S II chipset με ένα Qualcomm Snapdragon, αλλά αυτό δεν είναι αρκετά δύσκολο.
Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι η Samsung δεν θα μας αφήσει στα σκοτάδια για πολύ καιρό ακόμα και θα μας αποκαλύψει σύντομα την έλευση του επερχόμενου WP7 smartphone της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου