Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Πω,πω.Αυτά είναι! Full Tower Cooler Master Cosmos II .Απολαύστε φωτογραφίες!!!

Cooler Master Cosmos II
Cooler Master Cosmos II
Cooler Master Cosmos II
Cooler Master Cosmos II
Εδώ είναι οι πρώτες φωτογραφίες του τελευταίου PC tower της Cooler Master για την premium κατηγορία. Μιλάμε για το Cosmos II που θα αντικαταστήσει το παλιότερο Cosmos. Το νέο Cosmos II διατηρεί το σχεδιαστικό σήμα κατατεθέν του αρχικού tower.
Έτσι, το χαρακτηριστικό σχήμα του κουτιού με τις δυο μεταλλικές ράγες στην κορυφή το ξαναβρίσκουμε εδώ.
Όμως, το Cosmos II συνδυάζει την κλασσική επιτυχημένη εμφάνιση με μια πληθώρα νέων χαρακτηριστικών που εξελιχτήκαν τα τελευταία χρόνια για την βιομηχανία της πληροφορικής.
Το Cosmos II είναι ως επί το πλείστον σε μαύρο χρώμα, και έχει περίπου το ίδιο μέγεθος με το πρώτο Cosmos.
Το μπροστινό μέρος, στην κορυφή, βρίσκουμε ένα πλούσιο σε χαρακτηριστικά πάνελ που περιλαμβάνει θύρες USB 3.0eSATA porttouch buttons καιLEDs.
Μια συρόμενη πλαστική πόρτα καλύπτει τις εξωτερικές θέσεις σύνδεσης στο εμπρός μέρος.
Η πόρτα αποκαλύπτει 3 x 5,25 " και 2 x 3,5" θέσεις οι οποίες είναι καλυμμένες με tool-free όμορφα πλαστικά καλύμματα για να μην είναι εκτεθειμένο το εσωτερικό του tower.
Οι δυνατότητες επέκτασης του Cosmos II, φυσικά δεν σταματάνε εδώ.
Στο εσωτερικό υπάρχουν 11 internal drive bays ταχτοποιημένα σε δυο ομάδες.
Η μια ομάδα είναι ψηλότερα και κοντά στην πρόσοψη και η άλλη πολύ χαμηλά κοντά στην βάση του tower.
Κάθε ένα από αυτά τα bays μπορεί να φιλοξενήσει δίσκους 3,5 " και 2,5" όπως τα SSDs, και όλα αυτά πολύ εύκολα και πρακτικά χωρίς την χρήση εργαλείων (tool free).
Το bay που είναι τοποθετημένο χαμηλά, κοντά στην βάση του tower, είναι φτιαγμένο σαν ένα ιδιαίτερο διαμέρισμα και έχει κι ένα καπάκι που μπορεί να κρατήσει δύο ανεμιστήρες 120 χιλιοστών οι οποίοι φροντίζουν για την ψύξη των δίσκων.
Ο χώρος που θα τοποθετηθεί το PSU είναι μεγάλος και πολύ φροντισμένος με επένδυση για να απορροφήσει τους όποιους κραδασμούς και με άνετο άνοιγμα για να παίρνει φρέσκο αέρα ο ανεμιστήρας. Ο σχεδιαστής του tower έχει φροντίσει ακόμα και από που θα περάσουν τα καλώδια του PSU για να μην δημιουργήσουν προβλήματα στο σωστό airflow.
Η ίδια προσοχή έχει δοθεί στον σχεδιασμό όλου του case, δηλαδή υπάρχουν οι τρύπες στα σωστά σημεία για να μπορέσουμε να κρύψουμε τα καλώδια του εξοπλισμού μας ώστε να μην δημιουργήσουν εσωτερικές θερμοπαγιδες.
Το Cosmos II είναι ένα πραγματικά μεγάλο κουτί.
Μπορεί να φιλοξενήσει ακόμα και XL-ATX mobos που έχουν 10 θέσεις επέκτασης.
Αν προσέξουμε στον χώρο πίσω από το CPU θα δούμε ότι το άνοιγμα είναι ασυνήθιστα μεγάλο, διότι το case μπορεί να δεχτεί και dual-socket motherboards, όπως η EVGA SR-2.
Φυσικά, υπάρχουν πολλές τρύπες για να περάσουμε τις σωλήνες της υδρόψυξης αν την επιλέξουμε ως τρόπο ψύξης του PC μας.
Η Cooler Master μας ενημέρωσε ότι το Cosmos II θα είναι διαθέσιμο στο τέλος του Σεπτέμβρη ή στις αρχές του Οκτώβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου