Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Νέα σειρά φορητών Packard Bell dot S


Νέα σειρά φορητών Packard Bell dot S


Το νέο Packard Bell dot s συνδυάζει τα χαρακτηριστικά φορητότητας και ευχρηστίας, ενώ ταυτόχρονα ξεχωρίζει για το σχεδιασμό του.
Το νέο Packard Bell dot s είναι εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ (πάχος περίπου 1 ίντσα και βάρος 1,2 κιλό. Η μπαταρία διαρκεί μέχρι 8 ώρες με μία μόνο φόρτιση ενώ ο επεξεργαστής χαμηλής κατανάλωσης Intel Atom παρέχει βελτιστοποιημένη εμπειρία πολλαπλών εργασιών. Επίσης, ο νέος προσαρμογέας τοίχου αντικαθιστά τον παραδοσιακό μετασχηματιστή με ένα ελαφρύτερο και μικρότερο αξεσουάρ, ιδανικό για να το έχετε πάντα στην τσάντα σας.  Η ενσωματωμένη κάμερα και το μικρόφωνο επιτρέπουν συνομιλία υψηλής ανάλυσης, πρόσωπο με πρόσωπο, με τους φίλους και την οικογένειά σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Διατίθεται σε μια πλούσια ποικιλία χρωμάτων, σε εκτιμώμενη τιμή λιανικής που ξεκινά από τα 249 €.
Τα χρώματα του είναι τα παρακάτω:
Το River Black φέρνει στο νου ένα ποτάμι μέσα στη βαθιά νύχτα, που φωτίζεται από το φως του φεγγαριού και δημιουργεί στίγματα φωτός.
Το Galaxy White φέρνει τη φαντασία σας κοντά στο απίστευτο θαύμα του Γαλαξία. Το λευκό του πάγου αναπαριστά τον ωκεανό του γαλαξία, δίνοντας μια απόλυτη αίσθηση φουτουριστικού στιλ.
Το Mysterious Purple αιχμαλωτίζει τη μαγική και μυστηριώδη αίσθηση των αποχρώσεων του ηλιοβασιλέματος και διατίθεται με πληκτρολόγιο και στήριγμα παλάμης σε μαύρο ή λευκό χρώμα.
Το Perfume Pink συμβολίζει τα φρέσκα λουλούδια και το ανθισμένο μπουκέτο ενός ακριβού αρώματος, δίνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας και πολυτέλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου