Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Φωτορεαλιστικά γραφικά στο Grand Theft Auto IV


Φωτορεαλιστικά γραφικά στο Grand Theft Auto IVΈνα νέο mod για το Grand Theft Auto IV αλλάζει δραματικά το παιχνίδι και μας αφήνει με ανοιχτό το στόμα!
Η κοινότητα των moders του GTA IV είναι αεικίνητη και προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει τις διάφορες πτυχές του παιχνιδιού, εμπλουτίζοντας σε μεγάλο βαθμό την εμπειρία που αποκομίζει ο κάθε παίκτης.
Ένας από τους γνωστότερους moders του παιχνιδιού, ο iCE La Glace, κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο του mod με ονομασία iCEnhancer 1,2. Η συγκεκριμένη προσπάθεια θα σας καταπλήξει με το τελικό αποτέλεσμα.
Όπως βλέπετε στο παρακάτω βίντεο αλλά και στα σχετικά screenshots, τα γραφικά του παιχνιδιού έχουν μεταμορφωθεί. Ο κόσμος δείχνει πραγματικός, ακριβώς σαν να παρακολουθούμε κάποιο βίντεο στην τηλεόραση, και όχι σαν να παίζουμε κάποιο παιχνίδι.
Η εικόνα κατά τη νυχτερινή περίοδο, ή τη στιγμή που ο καιρός είναι βροχερός, είναι αν μη τι άλλο υπέροχη. Ο iCE La Glace έχει δουλέψει πάρα πολύ το φωτισμό της μηχανής γραφικών, έχει δώσει μεγάλη έμφαση στις σκιάσεις, και έχει ενσωματώσει ένα φωτορεαλιστικό texture pack για να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα. Τα μοντέλα των αυτοκινήτων, που είναι εξαιρετικά σχεδιασμένα ως και την τελευταία λεπτομέρεια, προέρχονται από τον ιστότοπο GTA4-MODS.com. Η συγκεκριμένη online τοποθεσία είναι και αυτή που φιλοξενεί το παραπάνω mod, το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε από εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου