Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Πρωτότυπο iPhone 4 δημοπρατήθηκε στο eBay για 999.999 $!

Πρωτότυπο iPhone 4 δημοπρατήθηκε στο eBay για 999.999 $!
Ένα πρωτότυπο iPhone 4 φαίνεται ότι βρήκε τον δρόμο του στα χέρια κάποιου, που δεν έχασε χρόνο στο να το τοποθετήσει αμέσως σε δημοπρασία στο ebay.
Αν και αρχικά η τιμή του τηλεφώνου ήταν 810$, η τιμή πλέον έχει φτάσει τα 999.999 $ την τελευταία φορά που έλεγξαμε.
Η συσκευή είναι παρόμοια με αυτή που βρέθηκε στα χέρια του Gizmodo πέρυσι. Στις φωτογραφίες φαίνεται ξεκάθαρα ότι το κινητό έχει κάποια σημάδια φθοράς, με κάποιες γρατζουνιές στην μεταλλική στεφάνη. Τα κουμπιά ελέγχου της έντασης δεν έχουν τα γνωστά σύμβολα "+" και "-" σαν το προήγουμενο πρωτότυπο του Gizmodo. Στο μπροστινό και στο πίσω μέρος του τηλεφώνου υπάρχουν τυπωμένα τα γράμματα "DF1692", τα οποία αντιστοιχούν σε έναν υπάλληλο της Apple, υπεύθυνο γι΄αυτήν την συσκευή. Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει τυπωμένο το "XXXXX" αντί του αριθμού μοντέλου καθώς και των άλλων λεπτομερειών.
Ο πωλητής αναφέρει ότι η συσκευή δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί με το iTunes και ούτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί με κάρτα SIM της AT&T. Τα μόνα μέρη του τηλεφώνου που βρίσκονται εν λειτουργία είναι η οθόνη, η δόνηση και τα υπόλοιπα κουμπία. Η συσκευή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κλήσεις ή για οτιδήποτε σχετικό και είναι μονίμως κολλημένη στην σύνδεση στην homescreen του iTunes. Όποιος αγοράσει την συγκεκριμένη συσκευή, απλά θα μπορεί να καυχιέται ότι θα έχει στην κατοχή του ένα πρωτότυπο iPhone.
Τώρα το μόνο που απομένει είναι να δούμε πόσο καιρό θα λαμβάνει χώρα κανονικά η δημοπρασία προτού η Apple "αρπάξει" την συσκευή. Αν και πρόκειται για παλιά συσκευή, οπότε η πρώτη δεν θα βιαστεί και πολύ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου