Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Preview build των Windows 8… για λίγους


Χαράς ευαγγέλια για τους professionals που θα έχουν πιθανότατα στα χέρια τους μια πρώιμη build των Windows 8, μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

  
Η Microsoft θα κυκλοφορήσει μια Community Technical Preview (CTP) στα πλαίσια του Worldwide Partner Conference από τις 11 Ιουλίου ως τις 14- όλα αυτά σύμφωνα με τον λογαριασμό Twitter του MSFTtm που έχει αποδειχτεί ακριβής μέχρι στιγμής όσον αφορά τις κυκλοφορίες build τηςMicrosoft.
Άλλες πηγές, παρόλα αυτά, αναφέρουν πως είναι πιθανό να δούμε μια CTPbuild στο τέλος του Ιουλίου και μια κανονική beta έκδοση τον Σεπτέμβριο. Σε κάθε περίπτωση βέβαια, η CTP build δεν αφορά άμεσα τους τελικούς χρήστες, μιας και οι εκδόσεις αυτές αφορούν αποκλειστικά τους developers, τους IT professionals και την τεχνολογική "κοινότητα".
Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να περιμένουμε πως τα Windows 8 θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο συνέδριο της επόμενης εβδομάδας, το οποίο θα προετοιμάσει τους Microsoft partners για τον χρόνο που έρχεται.
Σύμφωνα με κάποιους insiders της εταιρείας, η Microsoft θα προσφέρει ουσιαστικής φύσεως πληροφορίες σχετικά με το λειτουργικό της σύστημα. Περισσότερες λεπτομέρειες θα εμφανιστούν τον Σεπτέμβριο, πάντως, οπότε και η Microsoft θα διεξαγάγει το συνέδριο για developers.
Μέχρι στιγμής, η Microsoft έχει προσφέρει στο κοινό μια εικόνα τωνWindows 8 για ταμπλέτες, ενώ οι λεπτομέρειες σχετικά με το κλασικόdesktop περιβάλλον εργασίας έχουν αποκαλυφθεί από διαρροές και φήμες μόνο.
Στα πιθανολογούμενα χαρακτηριστικά περιλαμβάνεται μια ribbon toolbar, ένα app store, αναγνώριση προσώπων, ένα history vault για βελτιωμέναback-ups και η δυνατότητα συγχρονισμού ανάμεσα σε διαφορετικές συσκευές
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου