Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

2ο preview για τον Internet Explorer 10

Η Microsoft ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της 2ης κατά σειρά Platform Preview του Internet Explorer 10, συνεχίζοντας την ανάπτυξη της επόμενης γενιάς του browser.

Ενώ ο Internet Explorer 9 δίνει το δυναμικό του παρόν, φέρνοντας \"το πιο όμορφο web\" –σύμφωνα με το μότο της Microsoft-, o Internet Explorer 10 προσθέτει λίγο ακόμα… makeup στη συνολική προσπάθεια.
Συγκεκριμένα, θα βρείτε ακόμα μεγαλύτερη ενσωμάτωση HTML 5 και υποστήριξη για περισσότερες interactive web εφαρμογές.
\"Με τη δεύτερη Platform Preview του IE10, οι developers θα μπορούν να ξεκινήσουν την εργασία τους με πληθώρα site-ready HTML5 τεχνολογιών για τη δημιουργία διαδραστικών Web εφαρμογών, με εξαιρετικές επιδόσεις και ασφάλεια\", δήλωσε η Microsoft.
\"Μπορείτε να κατεβάσετε την Platform Preview από το IE Test Drive site, όπου μπορείτε εξάλλου να βρείτε και κάποια νέα demos, τα οποία εμφανίζουν νέες δυνατότητες εντός της Platform Preview 2 του InternetExplorer 10\", προσέθεσε η εταιρεία.
Ο Internet Explorer 9 διαφοροποιήθηκε αισθητά από τα προηγούμενα στάνταρντ της εταιρείας, καθώς εστίασε στην ταχύτητα και στην απλότητα καθώς και στην υιοθέτηση βασικών σταθερών όπως το HTML5.
Είναι αλήθεια πως ο \"Πόλεμος των Browsers\" ποτέ δεν ήταν τόσο σκληρός, με τους Google Chrome και τον Safari της Apple να \"ξιφουλκούν\" ενάντια στους Firefox και Internet Explorer για μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς.
Τσεκάρετε την Platform Preview του IE10, στοhttp://ie.microsoft.com/testdrive
/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου