Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Office 2013 RTM από την Microsoft


Office 2013 RTM από την Microsoft
Ο μεγάλος συνεργάτης της MicrosoftVP Kirk Koenigsbauer, μόλις επιβεβαίωσε την κυκλοφορία της RTM έκδοσης του νέου Office.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Kirk Koenigsbauer πρόκειται για την πιο φιλόδοξη κυκλοφορία που έχει κάνει ποτέ η Microsoft. Δεν είναι απλά η παραδοσιακή σουίτα του Office, είναι μια ολόκληρη “οικογένεια” από εφαρμογές. Η γενική διαθεσιμότητα του προϊόντος αναμένεται το πρώτο τετράμηνο του 2013, αλλά από τις 19 Οκτωβρίου, όσοι αγοράσουν το Office 2010 θα έχουν την δυνατότητα να αναβαθμιστούν στην νέα έκδοση του εντελώς δωρεάν. ΗWindows RT έκδοση του νέου Office θα γίνει γνωστή στην κυκλοφορία των Windows 8, στις 26 Οκτωβρίου.
Οι Enterprise customers θα λάβουν τις νέες δυνατότητες του Office 2013 στο επόμενο service update που αρχίζει τον Νοέμβριο. Οι Volume Licensing customers θα μπορούν να κατεβάσουν το Office 2013, μαζί με άλλα προϊόντα όπως: SharePoint 2013Lync 2013 και Exchange 2013 στα μέσα Νοεμβρίου. Τέλος, οι IT professionals και οι developers θα μπορούν να προμηθευτούν την τελική έκδοση από τις συνδρομές τους στο TechNet ή στο MSDN, επίσης στα μέσα Νοεμβρίου.
Αυτή είναι μια εικόνα από την προηγούμενη έκδοση του Office 2013 , της λεγόμενης Developer Preview.









Μπορείτε και εσείς να δοκιμάσετε την νέα σουίτα της Microsoft από εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου